Ostatnio w mojej kosmetyczce nastąpiła prawdziwa rewolucja, ponieważ postanowiłam dać szansę rodzimym markom, które coraz śmielej konkurują z zachodnimi gigantami. Jestem pod ogromnym wrażeniem składów, jakie oferują nasi producenci, szczególnie w kategorii serum z witaminą C oraz kremów z ceramidami. Szukając uzupełnienia zapasów, trafiłam na bardzo korzystny
ekupon na polskie kosmetyki pielęgnacyjne i muszę przyznać, że jakość do ceny jest po prostu bezkonkurencyjna. Czy Wy też zauważyliście, że polskie produkty mają coraz lepszy design opakowań? Poza samą pielęgnacją, uwielbiam eksperymentować z nowymi paletami cieni i trwałymi pomadkami, które wytrzymają wielogodzinne spotkania. Często czekam na większe okazje cenowe, a nadchodzące
black friday promocje na makijaż i beauty to idealny moment, by upolować profesjonalne pędzle albo rozświetlacze w śmiesznych cenach. Jakie są Wasze ulubione polskie hity kosmetyczne, do których zawsze wracacie? Czy wierzycie w moc naturalnych ekstraktów roślinnych, czy ufacie tylko zaawansowanym formułom laboratoryjnym? Chętnie dowiem się, jakie macie doświadczenia z podkładami o przedłużonej trwałości, bo wciąż szukam tego idealnego, który nie tworzy efektu maski, a jednocześnie dobrze kryje niedoskonałości.