Bardzo rozsądne spojrzenie na sprawę i fajnie Zbyszek, że to wszystko napisałeś, ale...
Regulamin rozgrywek nie mówi nic o tym, że w składzie może być maksymalnie 5 zawodników. Mowa jest o tym, że wynik drużyny to suma punktów 4 zawodników, natomiast dobór może odbywać się z kadry dostępnej na zawodach. My na baraż mamy w schemacie wpisanych 9 zawodników, którzy w tym sezonie grali w II lidze. Winszowałbym sobie i nam wszystkim, żeby ta 9-tka była obecna w Poznaniu.
Nie wiem, dlaczego KTO¦ w Bydgoszczy zwrócił Ci uwagę na to, że w składzie jest 6 osób i nie wiem, czy ten KTO¦ zauważył, że dzień wcześniej XL Bowling SL3 zagrał w Toruniu 6 zawodnikami :!: Podobna sytuacja była zresztą np. :!: w I rundzie w Koszalinie.
Zupełnie się nie zgadzam z tym, że drużynowo nie nadajemy się na I Ligę. W każdy wtorek mam przyjemność grania z Jackiem Skorupą i z Przemkiem Falkowskim w Lidze Drużynowej w Bydgoszczy. W obsadzie przede wszystkim I-ligowej, ALE NAWET ekstraklasowej :!: Jacek jest TRZECIM zawodnikiem Ligi, a Przemek SZÓSTYM. Zupełnie odradzałbym spojrzenia na sport i życie w ogóle, że cel nie do osiągnięcia w danym momencie, nie może być celem. Z WIAR¡ dzięki BOGU zawsze takie cele osiągałem i polecam to innym.
Co do smarowania w Poznaniu :!: Jeśli będzie TAKIE, JAK OSTATNIO W BYDGOSZCZY, jestem przekonany, że znak zapytania :?: w naszym składzie jest jednak większy.
|