![]() |
|
ODNAWIANIE POW£OKI KUL - Wersja do druku +- TLB (http://bowling.info.pl) +-- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Hyde Park (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: ODNAWIANIE POW£OKI KUL (/showthread.php?tid=93) |
ODNAWIANIE POW£OKI KUL - Vinnie - 10-18-2007 14:05 Witam! Mam pytanko jak czesto (np. po ilu grach) powinno sie odnawiać powłokę kul bowlingowych? Wiem że kazdy gracz sam powinien ocenic kiedy to kula traci powtarzalność reakcji powłoki i wtedy odnowić powłokę ale takiego doswiadczenia nie mam tzn widzę że kula nie skreca tak jak trzeba wiec pierwsze co robię to stosuję odolejanie ale z perspektywy czasu to juz nie pomaga i kula nie zachowuje sie tak jak na poczatku posto ze sklepu!? P.S. Wiem że niektórzy gracze sami potrafia robic to w domu za pomoca spinnera dla mnie to na razie czarna magia no i sam koszt spinnera wiec moze ktos odnawial kule u Henia w Bydgoszczy i czy warto tam sie w takim celu udac! Wiem ze koszt odnowienia to 80 pln! Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuje! - fireman - 10-18-2007 19:17 Kupiłem kulę od Kuby P. dałem Heniowi do odnowienia - rewelka polecam Henia!!!! - zibi - 11-04-2007 15:38 heheh no ja też tylko, że to nie Henio odnawia kule ;P nie ma na to czasu itd.Kule odnawiane w Bydgoszczy są przez Pana ........ mechanika tam pracującego. Nie mniej są odnawiane bardzo dobrze i z sercem
- fireman - 11-04-2007 18:57 hm...żebym ja to wiedział......ale jak mówie było rewelka....teraz dałem jednemy ...koledze serdecznemu ...skąd nie powiem.....sam jestem ciekawy jak bedzie w pniedziałek zobaczymy
- zibi - 11-04-2007 22:57 ja się domyślam komu ............. ;p - fireman - 11-05-2007 20:29 hm....oj Ty wiesz dobrze komu Cor@lgol oj wiesz odbrze - odebrałem własnie ....rewelka :-D wielki szacunek dla .......wielki RE: ODNAWIANIE POW£OKI KUL - TexasCRAZYhorse - 03-28-2025 10:35 Doskonałe rzeczy wy tutaj dajecie. W energetyce zawsze są bardzo dobre pieniadze. Taka jest moja opnia. ____________________________________________________ https://pracelicencjackiemarketing.warszawa.pl |