IMP Juniorów - Wersja do druku +- TLB (http://bowling.info.pl) +-- Dział: TKB - Toruński Klub Bowlingowy (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Aktualności / Wydarzenia (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: IMP Juniorów (/showthread.php?tid=199) |
IMP Juniorów - Przemek - 12-27-2008 21:21 Jak niektórzy widzieli, dostaliśmy od sponsora (Jackxxx, czekamy na wniosek członkowski do TKB ) środki na wysłanie naszych juniorów na Mistrzostwa Polski Juniorów w Pile (10/11.01.2008). Kadra TKB na Mistrzostwa: 1. Radosław Dąbrowski 2. Mateusz Kacprowicz 3. Maciej Zyman 4. Michał Pawłowski 5. Rafał Zatorski Kierownikiem i opiekunem grupy będzie Jacek Ciechowski. - Magda - 12-28-2008 13:33 Jak to dobrze, że nie wszyscy poddali się świątecznemu lenistwu. Kiedy tzw. Sąd Koleżeński trawi jeszcze makowce, Prezes pracuje - zibi - 12-28-2008 15:11 Brawo Juniorzy, do boju TKB Słuchać trenera i pokazać na co was stać PS. uuuu Magda, a gdzie Twoja tabliczka V.I.P ??? :evil: - Magda - 12-28-2008 15:43 O, qrcze... zabrali.. To pierwsze ostrzeżenie. Przemas.. tylko nie wypisz mnie z klubu za liche wyniki, please!! A serżio- wszyscy jesteśmy zbokami bowlingowymi i gdyby tylko o zaangażowanie chodziło, to wszystkim należeć się powinien zielony kolor. Nad wnioskami męczy się Prezes samodzielnie, a jak ktoś taki wniosek widział.. to jest na tę robotę tylko jedno określenie: masakra I tu chylę czoła przed cierpliwością naszego miłościwie nam panującego Prezesa (biorę się za wazelinowanie, bo naprawdę mnie wywali.. ) Chętnie bym pomogła, ale już raz oberwałam po pazurach, to się nie pcham Strasznie fajnie czuję się w tym niebieskim kolorku, a najważniejsze, że jestem w nim na właściwym miejscu mam jeszcze tylko jedną refleksję: myślę, że wśród nas jest wiele osób, które chętnie zrobiłyby coś dla klubu i nas wszystkich. Szkoda, że nie potrafimy tego dostrzec, wykorzystać i docenić... - zibi - 12-28-2008 15:52 "strasznie fajnie" = wybieraj albo strasznie, albo fajnie :lol: PS. co było wcześniej tylko admin poczyta sobie w archiwum zmian postów, forum nie jest miejscem do ......... k..., w p.... i ch.. :| - Magda - 12-28-2008 16:01 I mam dylemat.. niczym żaba ze starego kawału.. ))) (mądre na prawo, ładne na lewo, a ja sie przecież nie rozdwoję). Trochę tu strasznie, trochę śmiesznie A teraz się zamykam i siedzę cicho, bo oberwę od Kacpra - raadman - 12-28-2008 17:15 Ale sobie dyskusję zrobiliście Nie no... Ogolnie, nie wiem czy już mówiłem, ale chcę wygrać te zawody... Niestety moje plany się powoli zaczynają krzyżować... Po 1, nikt mi nie poczyta z toru ( no chyba że ), a po 2, dlaczego nie gram w kategorii dziewczynek do lat 13 ;( heheheh. A tak na poważnie, I Przezpolewskich, Kieniewiczów, Lisów, Gapińskich, Antoniaków, Piotrowskich i wielu innych Michalusów ( ), da się ograć Ależ się podbudowałem - Przemek - 12-28-2008 17:25 Po rozmowie telefonicznej z prezesem Martinem, podpowiem jeszcze tylko, że w poniedziałek (29.12.) na stronie PZK ma pojawić regulamin Mistrzostw. |