10 powołana na 2 lige w Toruniu. - Wersja do druku +- TLB (http://bowling.info.pl) +-- Dział: TKB - Toruński Klub Bowlingowy (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Aktualności / Wydarzenia (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: 10 powołana na 2 lige w Toruniu. (/showthread.php?tid=148) Strony: 1 2 |
- Przemek - 06-01-2008 10:45 Właśnie doping ważna sprawa :!: Jeśli ktoś znajdzie w sobotę 7. czerwca choć chwilę czasu od 10.00 - 17.00 i wstąpi do Grakuli, żeby wesprzeć naszą drużynę, na pewno pomoże nam wszystkim w awansie do I ligi. Zamierzam po każdej grze wrzucać na monitory klasyfikację w tabeli z aktualną punktacją, żeby wszyscy wiedzieli, jak wygląda sytuacja i kto gra. - raadman - 06-02-2008 11:50 Panowie damy rade! i u nas i w bydgoszczy! - ZYmAńSki - 06-02-2008 16:39 bede czekał od 10. 00 - kacper - 06-02-2008 21:18 jak pięknie zagracie w Toruniu to może i nawet się pokuszę o wyjazd do Bydzi... Więc jest o co grać xD Eee... i tak nie ma nic we wsi i będzie awans - Broda - 06-05-2008 08:52 Też przyjade dopingować -wszak gra tez kilka drużyń ,z którymi rywalizowałem swego czasu . Ciekaw jestem dlaczego jeszcze nie ma wykresu smarowania -czyżby miejscowi szykowali zasadzkę na innych.Poydrawiam[/list] - zibi - 06-06-2008 23:26 Broda w tym sezonie dla 2 ligi nie ma obowiązku podawania smarowań. Ja przez cały sezon nie widziałem żadnego wykresu przed kolejką. Nie jest to żadna tajemnica zresztą, że smarowane będzie olejem Nikt nie chce kłamać, a do prawdy się nie garnie :lol: Ostatnio, gdy graliśmy 2 koleki w Bydzi = w sobotę miało być krótkie smarowanie, a w niedzielę długie. Po sobotnich męczarniach na niedzielę zabrałem inne kule - półmaty i maty. Rano dowiedziałem się, że ktoś zmienił decyzje i gramy na krótkim............ Pozostawiłem sobie możliwość podjęcia decyzji na 9.30 rano w sobotę, bo jeszcze nie wiem co mi się przyśni = to żart oczywiście. PS. To jest takie smarowanie, aby Cegła mógł rzucić swoje 300 Pozdrawiam @ll - Tymon - 06-07-2008 06:38 hahaha Cegla pewnie rzuci 11 z rzedy i w 12 rzucie zostanie mu 10 nie no joke zycze powodzenia. |